Stoel Muuto, type Fiber, witte kunststof kuip met houten poot


Stoel Muuto, type Fiber, witte kunststof kuip met houten poot

299,00

Prijs incl. BTW, bezorgkosten inbegrepen. De nieuwste toevoeging aan de collectie van Muuto is de Fiber stoel. De stoel is ontworpen door Iskos-Berlin, ook wel bekend van de Under The Bell hanglamp. De vorm van de kuip doet denken aan de ontwerpen uit de jaren 50, maar de talloze opties in kleur, onderstel en bekleding maken deze stoel geschikt voor alle stijlen interieurs.Bijzondere eigenschappen van de Fiber stoel voor Muuto: 


- De Fiber chair is een stoel waarbij comfort hoog in het vaandel staat. Ontwerplabel Iskos-Berlin wilde met de Fiber chair een welgevormde kuipstoel creëren waarbij niets aan comfort wordt ingeleverd. Het resultaat is een eetkamerstoel met langdurig zitcomfort en handige armleuningen. Wie na  het eten wil natafelen kan zich comfortabel in de Fiber stoel nestelen.

- Waar normaliter de armleuningen in de weg zitten bij het aanschuiven, kan de Fiber chair geheel aan tafel worden geschoven.

Afmeting en specificaties van de Fiber stoel van Muuto: 

- De Fiber stoel is 46/76cm. Hoog, 58cm. Diep en 51cm. Breed.
- De zitting van de stoel van Muuto is gemaakt van 25% houtvezel, 70% polypropyleen en 5% gekleurd polypropyleen. De zitting is hierdoor 100% recyclebaar.

- Door de combinatie van materialen heeft het oppervlak een lichte korrel.
- De stoelzitting is verkrijgbaar in grijs, zachtgroen, natuur en zwart.

- De witte uitvoering met naturel, eiken poot is een neutrale stoel voor iedere woonstijl. De Fiber chair is ook verkrijgbaar met een draaivoet, ronde slede, smalle zwarte buisvormige poten of gelakt eikenhouten poten.


 

Mogelijkheden en bestellen van de Fiber stoel van Muuto:
De talloze opties van de Fiber-serie vragen soms om goede uitleg en advies. Neem bij vragen contact op per email of telefoon.

Vragen over tranportkosten, kwantumkorting, showroom, aanbetaling of levertijd: 
In overleg bespreken we wat het beste bij u past: U wilt liever niet vooruitbetalen? Levering onder rembours? Even proefzitten in combinatie met onze tafels? En hoe zit het bij afname van meerdere stuks? Hoe weet ik of ik niet teveel betaal? Deze en andere vragen beantwoorden we natuurlijk graag voor u: stuur een bericht aan info@houtmerk.nl of bel 085 8777 138 (lokaal tarief).

Blader ook door deze categorieën: Stoelen en krukken, Muuto Brand Store | Grote Voorraad. Nederland & België, Muuto | Brand Store Nederland, Horeca- en Projectmeubilair