Maatwerk tafel type Split


Maatwerk tafel type Split


Levertijd 21-28 dagen

2.070,00

Prijs incl. BTW, bezorgkosten inbegrepen. Een frame, uit staal gesneden, draagt het ovale werkblad. Lichte houtsoorten en een elegant frame in perfecte harmonie. De schuine randafwerking en minimalistische pootconstructie maken van Split een eigentijds design. Genoeg ruimte voor vergaderen, dineren of ontmoeten, deze tafel is leverbaar in uitvoeringen van 4 tot 20 personen. De heldere lijnvoering en het witte frame komen prachtig tot hun recht op houten vloeren of op beton(look) als ondergrond.

 

Bijzondere eigenschappen van tafel Split:

 • De poten zijn gesneden en vervolgens gebogen tot een rank maar solide onderstel. De tussenligger neemt toe in lengte bij grotere werkbladen. De positie van de poot is praktisch en ruimtelijk.
 • Het frisse wit of stoere zwart van de industriele poedercoating zorgt voor een grafisch effect. Het ovale blad wordt gedragen door het stalen frame en voorkomt een overdaad aan hout.  
 • Het werkblad is standaard verkrijgbaar in 3 actuele houtsoorten en 3 soorten afwerkingen. Natuurlijk is het mogelijk hier in overleg van af te wijken, door bijvoorbeeld te kiezen voor een andere houtsoort of afwerking van tafelblad of frame. De afwerking met wit-transparante olie is niet geschikt voor een donkere houtsoort als noten.
 • De tafel is door de bijzondere opbouw gemakkelijk te demonteren zonder complexe ingrepen. Het werkblad is een zelfstandig onderdeel. Het werkblad wordt beschermd tegen doorhangen door de liggers onder het werkblad. Deze onttrekken een eventuele kabeldoorvoer aan het zicht. 
 • Door de praktische bladvorm en elegante lijnvoering komt deze tafel ook in kleinere ruimtes prima tot zijn recht. Door te variëren met bladkleur of houtsoort voor het onderstel kunt u altijd een bijzondere combinatie voor uw specifieke toepassing maken. 

 

Stijlvol combineren met stoelen:

 • Hay AAC About a Chair serie, waaronder AAC10 en AAC20
 • Pastoe SM05 Chair van Cees Braakman.
 • Kuipstoelen uit de serie Fiber van Muuto, in wit of zachte pastels.

 

Waar u natuurlijk ook op moet letten:

 • Geoliede werkbladen zijn niet vrij van onderhoud. Wij leggen een betrouwbare basis, maar voor een leven lang plezier is het raadzaam nog enkele malen na levering te olieën en 2x per jaar te voeden bij intensief gebruik. Wij hebben olie voor bijwerken of onderhouden in het assortiment.
 • Bij een wisselend binnenklimaat (serre, open haard, open keuken, etc.) verandert de vochtbalans van uw woning gedurende het jaar. Uw tafel reageert hier op met krimpen en uitzetten. Hiertoe hebben wij aan de onderzijde extra profielen aangebracht, die het hout vrijelijk laten werken, maar het blad mooi vlak houden.
 • De poedercoating heeft een fijne structuur in wit of in zwart. Deze bedekt het volledige frame  De afwerking is beter bestand tegen krassen dan reguliere lakafwerkingen.

 

Vragen over transport, installatie, levertijd, kwantumkorting of betaling?

In overleg bespreken we wat het beste bij u past. Complete installatie of een basislevering? Liever niet vooruit betalen of voorkeur voor levering onder rembours? Het product eerst in onze showroom bekijken? En hoe zit het bij afname van meerdere stuks? Hoe weet ik of ik niet teveel betaal? Deze en andere vragen beantwoorden we natuurlijk graag voor u: stuur een bericht aan info@houtmerk.nl of bel met onze medewerkers 085 8777 138 (lokaal tarief).

Aanvullende productinformatie

Levering Inhuizen en installeren door klant

Wij bevelen ook het volgende aan:

*

Prijs incl. BTW, bezorgkosten inbegrepen. 


Blader door deze categorie: Tafels, standaard of naar eigen ontwerp