Beuken gestoomd, met doorgaande lamel


Beuken gestoomd, met doorgaande lamel

(Lengte: 100 cm., Breedte: 50 cm., Dikte: 2,0 cm.)

Zeer robuust blad voor iedere toepassing. Bijzonder geschikt als tafelblad, werkblad of basis voor uw eigen ontwerp. Fijne kwaliteit met A-B codering. Dit Gestoomd beuken paneel is verlijmd op basis van doorlopende lamel, voor een rustig en evenwichtig beeld. 

Kies voor een behandeling met hardwaxolie om uw werkblad te beschermen tegen vuil en vocht, zodat u het massief houten werkblad ook kunt gebruiken als keukenblad of badkamerplank.

Teneinde het "werken" (kromtrekken) van dit materiaal tegen te gaan is het mogelijk extra profielen in de onderzijde aan te brengen. Deze robuuste sets met u-profielen ondervangen krachten die ontstaan door de toepassing en omgeving of binnenklimaat. 

De maximaal verkrijgbare lengte in onze webshop is 300cm., overige afmetingen op aanvraag. Mail ons voor een scherpe offerte. 

Uw bestelling wordt zonder bijkomende kosten ook op een tussenliggende maat gemaakt. Wanneer u bijvoorbeeld een paneel wenst van 110x56cm., dient u een paneel van 120x65cm. te bestellen. Bij het plaatsen van uw bestelling geeft u in het veld "opmerkingen" de exact gewenste maat aan.


Artikel wordt doorgaans verzonden binnen 14 t/m 21 dagen

175,00 €

Prijzen zijn inclusief BTW, inclusief bezorgkosten

 Blader ook door deze categorieën: Massieve werkbladen, Massieve werkbladen en panelen

Wij bevelen ook het volgende aan:

Waskom Kappa
269,45 € *
Waskom Omega Flat
255,00 € *
Wandbeugel Quadro Roestvrijstaal
157,50 € / set(s) *
*

Prijzen zijn inclusief BTW, inclusief bezorgkosten


Klanten die dit product kochten, kochten ook

*

Prijzen zijn inclusief BTW, inclusief bezorgkosten